REC

Zadnja pumpa... Manipulacija?

V zadnjem času smo priča kar noremu gibanju cene Bitcoin-a. Prebili smo linijo, ki so jo vsi gledali, pa to pomeni, da smo rešeni, da je le končno prišlo do preobrata? Najprej si bomo ogledali, kako smo zaključili prejšnji mesec januar in kaj lahko potegnemo iz novih podatkov. Nato se bomo posvetili trenutnemu dogajanju in poskušali ugotoviti, kaj stoji za zadnjo pumpo, kako kaže za naprej in kaj to pomeni za kripto trg. Je zadnje dogajanje le manipulacija?

Tokratna BTC tehnična analiza bo vsebovala najprej vpogled v mesečni graf, da nadaljujemo, kjer smo zadnjič končali in sprocesiramo nove podatke od zaključka meseca. Nato pa si ogledamo še dnevni in 4h graf, kjer bomo poskušali ugotoviti, kateri vzorci se nam postavljajo in kaj kaže za naprej. Kot dodatek pa si ogledamo še graf števila denarnic z več kot 1000 BTC, preko katerega bomo poskušali ugotoviti kdo je za temi nakupi in če je to pameten denar.

Lepo vabljeni k ogledu videa, kjer bomo skupaj poskušali razkriti nadaljne poti Bitcoin -a in analizirali tudi ostale kriptovalute.

Lahko mi sledite na...

Facebook:
https://www.facebook.com/Xplicitsi-161423447264667

Twitter:
https://twitter.com/XplicitSi

Patreon:
https://www.patreon.com/XplicitSi