REC

Uvod v TradingView - Spoznavanje okolja • Tutorial 01

To je prvi tutorial video iz serije, kjer bomo začeli prav na začetku, torej, sam uvod v #TradingView, spoznavanje okolja. Tudi sam uvod v TradingView bo sestavljen iz treh delov, prvi je tale, v naslednjem bomo spoznali indikatorje, delo z njimi in templati, v tretjem pa osnove risanja na grafe.

V tem videu bomo imeli spoznavanje okolja, kje je kaj, da se boste lažje znašli na sami TradingView strani. Tukaj se bomo tudi že naučili uporabe raznih orodij in nastavitev kot so iskanje simbolov, upravljanje s časovnimi intervali, nastavljanje različnih vrst grafov, kako preverjati korelacije z drugimi trgi, nastavljanje alarmov ali opozoril, uporaba orodja "Replay" za animirano ponovitev zgodovine gibanja cene, shranjevanje sprememb in same nastavitve okolja kot so barve, odmiki in podobno. Razkril vam bom tudi zelo uporabne bližnjice na tipkovnici za kar čim hitrejše delo z grafi.

Vsekakor bi priporočal ogled tudi tistim, ki okolje in delo s TradingView že poznate, saj se tudi v osnovah hitro najde kakšen trik, ki ga prej nismo poznali in lahko zelo pripomore pri nadaljnjem delu.

Lahko mi sledite na...

Facebook:
https://www.facebook.com/Xplicitsi-161423447264667

Twitter:
https://twitter.com/XplicitSi

Patreon:
https://www.patreon.com/XplicitSi