REC

Pametni denar PRODAJA!

V tem posebnem videu, kjer spremljamo #Bitcoin in dogajanje v njegovem cenovnem gibanju, si bomo najprej ogledali in naredili tehnično analizo dnevnega grafa, kjer vam tudi obrazložim, zakaj ostajam na strani medvedov in zakaj ta zadnja rast izgleda kot past za bike.

Nato si pa ogledamo še posebne grafe, ki prikazujejo števila denarnic, ki vsebujejo 0,01, 0,1, 1, 10, 100 in več kot 1000 Bitcoin -ov, s čimer bomo razkrili, kdo je pri tej rasti kupoval in kdo prodajal in nato še dodatno razkrivamo zakaj pametni denar prodaja #BTC.

Na spletni strani lookintobitcoin.com je na voljo več različnih grafih s številom denarnic. Ti grafi prikazujejo, kako se je število denarnic, ki so shranjevale bitcoine, spreminjalo skozi čas.

Graf "No. of wallets"

Ta graf prikazuje skupno število denarnic, ki so shranjevale bitcoine, od leta 2009. Graf kaže, da se je število denarnic skozi čas močno povečalo. Leta 2009 je bilo samo nekaj deset denarnic, ki so shranjevale bitcoine. Do leta 2023 se je število denarnic povečalo na več kot 400 milijonov.

Graf "No. of wallets" na spletni strani lookintobitcoin.com prikazuje skupno število denarnic, ki so shranjevale bitcoine, od leta 2009. Graf je prikazan na naslednji način:

- Os X-osi: Leta

- Os Y-osi: Število denarnic

Graf kaže, da se je število denarnic skozi čas močno povečalo. Leta 2009 je bilo samo nekaj deset denarnic, ki so shranjevale bitcoine. Do leta 2023 se je število denarnic povečalo na več kot 400 milijonov.

Graf je pomemben, ker kaže na rastoče zanimanje za bitcoine. Več denarnic pomeni, da več ljudi uporablja bitcoine. To je pozitiven znak za prihodnost bitcoina, saj kaže, da je valuta v porastu.

Tukaj je nekaj dodatnih informacij o grafih "No. of wallets":

- Graf je posodobljen vsak dan.

- Graf je na voljo v različnih oblikah, vključno z grafskim prikazom, tabelo in csv datoteko.

Kako razlagati graf "No. of wallets"

Graf "No. of wallets" je mogoče razlagati na več načinov. En način je, da se osredotoča na splošno rast števila denarnic. To kaže, da je uporaba bitcoinov v zadnjih letih močno narasla.

Drug način za razlago grafa je, da se osredotoča na določene letnike. Na primer, leta 2017 je prišlo do velikega porasta števila denarnic. To je bilo posledica rasti cene bitcoina v tem letu.

Graf je lahko uporaben tudi za primerjavo različnih časovnih obdobij. Na primer, lahko primerjamo število denarnic v letu 2017 s številom denarnic v letu 2023. To lahko pomaga pri ugotavljanju, kako se je uporaba bitcoinov spremenila v določenem časovnem obdobju.

Lepo vabljeni k ogledu videa, kjer bomo skupaj poskušali razkriti nadaljne poti #Bitcoin -a in analizirali tudi ostale #kriptovalute.


Lahko mi sledite na...

Facebook:
https://www.facebook.com/Xplicitsi-161423447264667

Twitter:
https://twitter.com/XplicitSi

Patreon:
https://www.patreon.com/XplicitSi

Grafi:
https://tradingview.com/?offer_id=10&aff_id=29747