REC

GROZLJIVKA!  Sramota slovenskega javnega zdravstva

V tem videu je predstavljeno, na kakšno sramotno in nizkotno raven se je spustilo slovensko javno zdravstvo.

Javno zdravstvo, za katerega vam potihoma odvzamejo skoraj polovico plače na mesec. Mrtvi konj, ki ga nenehoma poskušajo obuditi na vse možne načine, najbolj pa z metanjem milijonov eurov vašega težko prisluženega denarja.

Ampak to niti ni sramota in grozljivka, ki je navdihnila tale video. Ne.

Predstavljajte si, da delate celo življenje, tako vplačujete v davčno blagajno, zdravstvo, pokojninski sistem, se končno upokojite ob borni pokojnini in potem, ko enkrat nujno potrebujete zdravstvo, vas pustijo umret od žeje oziroma dehidracije. Ker imate pač "svoja leta". Ker ste strošek državi.

Točno to se je zgodilo moji stari mami.

In obscenosti se ne končajo tukaj... Še zdaj (po več kot dveh mesecih) nismo prejeli njene osmrtovnice in prišli smo tudi do ugotovitve, da je bolnišnično osebje brskalo po njenem mobitelu in spreminjalo in brisalo klice.

V družini smo se dolgo odločali in na koncu smo le prišli do odločitve, da spregovorimo preko tega videa. V njem so točno opisani vsi dogodki, po dnevih, saj si je mama vse vestno zapisovala na koledar. To je dobesedno sramota slovenskega javnega zdravstva.

❗❗❗ PROSIM, DELITE, kajti to je nekaj naravnost nedopustnega in nezaslišanega, da se zgodi kaj takega v neki razviti državi, med katere naj bi sodila tudi Slovenija.

DELITE tudi svoje izkušnje pod komentarji, saj vem, da ta dogodek ni osamljen in čas je, da postanemo glasni!