REC

BTC ETF Token - Stavi na Bitcoin ETF

Več o kripto projektu #Bitcoin #ETF (BTCETF) ⬇️⬇️⬇️

Spletna stran, revizija in whitepaper: https://shrt.care/8dd750ea

▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃

V tokratnem videu si bomo ogledali še en zanimiv #kripto projekt, ki bo nagrajeval svoje vlagatelje vsakič, ko bo #Bitcoin doživel nekaj pozitivnega (potrditev prvega #ETF, zagon prvega ETF, če #BTC doseže 100K dolarjev v gibanju cene,...). Gre se za projekt Bitcoin ETF Token. Bi stavili na #Bitcoin ETF? Ta projekt iz skupine obetavni kripto projekti vam omogoča prav to.

V hitrem svetu kriptovalut so inovacije in prilagodljivost tiste, ki vodijo do uspeha. Bitcoin ETF žeton (BTCETF) ni le še ena kriptovaluta; to je vizionarski projekt v pričakovanju neizbežnosti Bitcoin ETF-jev. Kot zgrajen žeton ERC-20 na verigi blokov Ethereum BTCETF izkorišča pričakovano odobritev in lansiranje Bitcoin ETF-jev, kar zagotavlja edinstveno priložnost za svojo skupnost, da bi potencialno izkoristila prednosti teh pomembnih dogodkov na področju kriptovalut. Ta video podrobno opisuje mehanike, strategije in edinstvene funkcije, ki postavljajo BTCETF kot izjemen projekt v kripto svetu.

Koncept Bitcoin Exchange-Traded Fund (ETF) je že več let v središču pozornosti vlagateljev. Bitcoin ETF poenostavlja naložbe v Bitcoin, tako da trgovcem na borzi omogoča nakup delnic, ki predstavljajo digitalno sredstvo tradicionalni posredniški računi. Ta metoda odpravlja tehnične zapletenosti, povezane z neposrednim nakupom in shranjevanjem bitcoinov.

Voditelji globalnih naložb, kot je BlackRock, so dali verodostojnost neizogibnosti Bitcoin ETF-jev, kar nakazuje prihodnji naval odobritve in uvedbe različnih ETF-jev s strani regulativnih organov, kot je Komisija za vrednostne papirje in borzo (SEC). Odobritev teh ETF-ov bi lahko sprostite milijarde dolarjev v kripto trg, zaradi česar je to kritična točka za naložbe.

Faza predprodaje BTCETF je ključna, saj je zasnovana za vzpostavitev trdnih temeljev skupnosti. V tej fazi je na voljo 40 % vseh žetonov (840.000.000 BTCETF), kar zagotavlja pošteno porazdelitev. Predprodajna cena je nastavljena na 0,005 USD na žeton, z začetno tržno kapitalizacijo 12.390.000 USD, kar zgodnjim podpornikom zagotavlja ugodno vstopno točko, preden se začne kakršna koli mrzlica glede odobritve ETF.

BTCETF ni samo vnaprejšnji ukrep za naval Bitcoin ETF ampak tudi uporabni žeton, ki imetnikom omogoča, da zaslužijo nagrade zastavljanje. Četrtina celotne ponudbe žetonov je namenjena stakingu nagrade, ki spodbujajo vlagatelje, da obdržijo in vložijo svoje žetone, torej spodbujanje varnosti in stabilnosti omrežja. Mehanizem vložka podrobnosti, vključno z izračuni nagrad in obdobji, bodo opisane na uradna platforma, ki zagotavlja preglednost in zaupanje v postopek.

Lahko mi sledite na...

Facebook:
https://www.facebook.com/Xplicitsi-161423447264667

Twitter:
https://twitter.com/XplicitSi

Patreon:
https://www.patreon.com/XplicitSi

Grafi:
https://tradingview.com/?offer_id=10&aff_id=29747