REC

Bo Wall Street MEMES (WSM) naslednji DOGE, SHIB ali PEPE?

Vsi se lahko v živo še spominjamo rasti #MEME kovancev na zadnjem bikovskem trgu. Ogromno je zrastel DOGE, sledil je tudi SHIBA, nazadnje pred kratkim pa smo imeli tudi neverjetno rast #kripto kovanca PEPE.

Vsi se sprašujejo, kateri #MEME projekt bo naslednji... No, morda bo prav ta, ki ga predstavljamo v tem videu.

Bo Wall Street MEMES (#WSM) naslednji DOGE, SHIB ali PEPE?

Wall Street Memes Project je projekt, ki ga je začela skupina investitorjev na Redditu, ki se imenuje Wall Street Bets. Projekt je bil začet v letu 2021 z namenom, da bi skupaj investirali v delnice, ki so bile podcenjene s strani Wall Streeta.

Projekt je dobil ime po fenomenu "meme" na Redditu, ki je spodbujal ljudi, naj kupujejo delnice podjetij, ki so jih kratko prodajali hedge skladi. Hedge skladi so vlagatelji, ki stavijo na padec vrednosti delnic.

Wall Street Memes Project je bil zelo uspešen. V letu 2021 je projekt ustvaril milijarde dolarjev dobička za svoje vlagatelje. Najbolj znan primer je bil GameStop, ki je v nekaj tednih pridobil več kot 1000 %.

Projekt je bil tudi zelo kontroverzen. Nekateri ljudje so trdili, da je projekt goljufstvo ali da je tvegan za vlagatelje. Drugi so trdili, da je projekt preprosto odraz moči interneta in družbenih medijev.

Ne glede na to, kako se nanj gleda, je Wall Street Memes Project nedvomno eden najbolj vplivnih dogodkov v zgodovini financiranja.

Tukaj je nekaj specifičnih podrobnosti o projektu:

- Projekt je bil začet v januarju 2021, ko je skupina investitorjev na Redditu začela kupovati delnice GameStopa.

- Naložba je bila sprva neuspešna, vendar se je v nekaj tednih obrnila, ko je GameStopova cena delnice začela naraščati.

- Vrhunec projekta je bil 28. januarja 2021, ko je GameStopova cena delnice dosegla 500 dolarjev.

- Projekt je povzročil velik padec vrednosti hedge skladov, ki so bili kratko prodajali GameStop.

- Wall Street Memes Project je bil zelo kontroverzen. Nekateri ljudje so trdili, da je projekt goljufstvo ali da je tvegan za vlagatelje. Drugi so trdili, da je projekt - preprosto odraz moči interneta in družbenih medijev.

- V zadnjih letih je projekt doživel nekaj sprememb. V letu 2022 je projekt izgubil nekaj svojega zagona, saj so se hedge skladi začeli bolj varovati pred kratkimi prodajami. - Kljub temu pa je projekt še vedno prisoten in ima lahko še vedno velik vpliv na trge

Lepo vabljeni k ogledu prve epizode, kjer se nam predstavijo obetavni kripto prijekti.


Lahko mi sledite na...

Facebook:
https://www.facebook.com/Xplicitsi-161423447264667

Twitter:
https://twitter.com/XplicitSi

Patreon:
https://www.patreon.com/XplicitSi


Grafi:
https://tradingview.com/?offer_id=10&aff_id=29747