REC

Bitcoin - Tandem pogube?

Kot morda že veste, na tem kanalu se ne osredotočamo toliko na novice, zato bomo na grafih pogledali in se poskušali prepričati, če sta Powell in Putin res tandem pogube za kripto. Bitcoin-u zadnje čase res ne kaže najbolje, se pa le pojavljajo nekateri znaki, da nas morda čaka malce oddiha. Ampak spet tile znaki lahko tvorijo en zelo velik vzorec, ki lahko nakazuje nadaljnji padec. In seveda, kot smo že navajeni, je vedno tako: Bitcoin vodi, ostale kriptovalute pa sledijo.

Tokratna BTC tehnična analiza bo vsebovala najprej analizo dnevnega grafa in nato še, glede na to, da se počasi bliža čas zaključkov, še tedenskega in mesečnega grafa. Ogledali si bomo, kje se nahajajo pomembne meje, ki jih ne smemo izgubiti, če želijo biki imeti sploh še kako možnost. Kot dodatek pa si ogledamo še graf števila denarnic z več kot 1000 BTC, preko katerega bomo poskušali ugotoviti, če se pameten denar končno vključuje.

Lepo vabljeni k ogledu videa, kjer bomo skupaj poskušali razkriti nadaljne poti Bitcoin -a in analizirali tudi ostale kriptovalute.

Lahko mi sledite na...

Facebook:
https://www.facebook.com/Xplicitsi-161423447264667

Twitter:
https://twitter.com/XplicitSi

Patreon:
https://www.patreon.com/XplicitSi