REC

Bitcoin HODL v nevarnosti

To je poseben video, ki je namenjen posebej Bitcoin HODL -erjem.

Na kripto trg prihaja sila, zaradi katere je lahko BTC HODL, znan kot najenostavnejša in najsigurnejša oblika investiranja, v nevarnosti.

Na trg prihajajo ljudje, ki hočejo tvoj Bitcoin. In tako ga bodo tudi dobili.

Bitcoin HODL je izraz, ki se nanaša na strategijo dolgoročnega ohranjanja in neodprodaje (holding) svojih bitcoinov namesto kratkoročnega trgovanja ali prodaje. Izraz "HODL" izvira iz tipkarske napake besede "hold" na forumu leta 2013, ko je uporabnik z imenom GameKyuubi napisal naslov "I AM HODLING" namesto "I AM HOLDING". Izraz se je kmalu razširil v kripto skupnost in postal slengovski izraz za dolgoročne vlagatelje, ki verjamejo v dolgoročno rast vrednosti bitcoina in zato ne želijo prodati svojih kovancev, kljub kratkoročnim nihanjem cen.

Bitcoin HODL se pogosto povezuje z idejo, da je bitcoin digitalno zlato in da bo v prihodnosti postalo bolj vredno. HODLerji verjamejo v potencial bitcoina kot sredstva za dolgoročno varčevanje ali naložbo ter zavračajo kratkoročne trgovaške priložnosti. Zato ostanejo trdno zavezani svojim bitcoinom, ne glede na kratkoročne padce cen ali tržne nihanje. Cilj HODLa je, da se doseže dolgoročni kapitalski dobiček, ko cena bitcoina v prihodnosti doseže višje vrednosti.

V skupnosti HODLerjev se pogosto uporabljajo izrazi kot "Hold on for dear life" (Drži se za svoje življenje) in "Diamond hands" (Diamantne roke), kar poudarja trdnost in vztrajnost vlagateljev pri ohranjanju svojih bitcoinov kljub kratkoročnim turbulencam na trgu.

Lahko mi sledite na...

Facebook:
https://www.facebook.com/Xplicitsi-161423447264667

Twitter:
https://twitter.com/XplicitSi

Patreon:
https://www.patreon.com/XplicitSi


Grafi:
https://tradingview.com?offer_id=10&aff_id=29747