REC

Bitcoin ETF - Grayscale, BlackRock prej NEVARNOST

Bitcoin je bil zavrnjen od zelo pomembne meje kanala, ki ga predstavim v videu. Poleg tega je ob zavrnitvi prebil eno zelo pomembno podporno mejo trenda, po katerem je tekel trenutni bullrun. V videu vam bom tudi predstavil, zakaj sem skeptičen glede nadaljne rasti kljub temu, da vsi govorijo in špekulirajo on potrditvi ETF iz strani Grayscale, BlackRock in drugih firm.

Grayscale Investments je družba, specializirana za digitalne naložbe in kriptovalute. Ustanovljena je bila leta 2013 in je postala znana po svojih investicijskih skladih, imenovanih Grayscale Trusts, ki omogočajo vlagateljem, da vlagajo v različne kriptovalute, kot sta Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple in druge. Grayscale omogoča institucionalnim in individualnim vlagateljem izpostavljenost do kripto trgov, ne da bi neposredno kupili in hranili kriptovalute. Njihova priljubljenost je deloma posledica tega, da omogočajo lažji dostop do kripto naložb za tiste, ki se morda ne počutijo udobno z lastništvom digitalnih sredstev ali jih ovira zapletenost tehničnih vidikov.

BlackRock je ena največjih svetovnih družb za upravljanje premoženja. Ustanovljena je bila leta 1988 in ima obsežen nabor investicijskih produktov, vključno z vzajemnimi skladi, ETF-i (borzno-trgovljivimi skladi), pokojninskimi skladi in drugimi finančnimi storitvami. BlackRock upravlja premoženje za različne vrste strank, vključno s posamezniki, družbami, pokojninskimi skladi, vladnimi agencijami in drugimi institucionalnimi vlagatelji. Podjetje je znano po svojem vplivu na globalne finančne trge in ima pomembno vlogo pri oblikovanju naložbenih strategij ter upravljanju premoženja v vseh glavnih razredih naložb.

Tako Grayscale Investments kot BlackRock sta pomembna akterja v finančnem svetu, vendar imata različne specializacije in usmeritve. Grayscale je znan po svojih kripto naložbah, medtem ko je BlackRock ena največjih družb za upravljanje premoženja, ki se ukvarja z različnimi vrstami investicijskih produktov.

Ampak tako na Grayscale kot BlackRock so ljudje, ki znajo z denarjem in zagotovo ne bodo kupovali BTC pri 100K.

Lepo vabljeni k ogledu videa, kjer bomo skupaj poskušali razkriti nadaljne poti Bitcoin -a in analizirali tudi ostale kriptovalute.


Lahko mi sledite na...

Facebook:
https://www.facebook.com/Xplicitsi-161423447264667

Twitter:
https://twitter.com/XplicitSi

Patreon:
https://www.patreon.com/XplicitSi


Grafi:
https://tradingview.com/?offer_id=10&aff_id=29747