REC

Bitcoin - Čas odločitve

Za Bitcoin se bliža čas odločitve in sicer ali bo v kratkem cena šla še naprej gor ali pa se bo izvedel popravek in če se bo, kakšen bo ta popravek... Bo sunkovit, kar bi za sabo potegnilo še preostali kripto trg ali pa bo počasi šel na stran, kar bi prepustilo tudi preostalim altcoin-om, da malce zadihajo in tudi samo pridobijo na višini cene?

BTC tehnična analiza v tem videu bo vsebovala ponovno naš bearish scenarij, kjer so biki z eno potezo eliminirali kar dva medvedja vzorca, se je pa žal pojavil novi. Ogledali pa si bomo tudi še zadnjič naš bullish scenarij, kjer spremljamo bikovski vzorec "skodelica z ročajem" (Cup & Handle). Analizirali bomo tudi dnevni graf tržne kapitalizacije altcoinov, ki zamuja s svojim prebojem iz formacije Cup & Handle in nato še graf Bitcoin-ove dominance na kripto trgu, kjer bomo poskušali ugotoviti ali se nam ta preboj obeta kaj kmalu.

Lepo vabljeni k ogledu videa, kjer bomo skupaj poskušali razkriti nadaljne poti Bitcoin -a in počasi začeli tudi analizirati ostale kriptovalute.

Lahko mi sledite na...

Facebook:
https://www.facebook.com/Xplicitsi-161423447264667

Twitter:
https://twitter.com/XplicitSi

Patreon:
https://www.patreon.com/XplicitSi