REC

Binance zavaja! Reši svoj denar!

Graf, ki bi ga marsikdo moral sedaj spremljati, pa ga ne, je Binance graf. Na BNB grafu lahko namreč opazimo alarmantno dogajanje kot tudi dokaze, da ta menjalnica s svojimi trditvami, da je vse ok, naravnost zavaja. Dodatno si bomo ogledali tudi Bitcoin (BTC) graf, saj ima največji vpliv na kripto trgu. Tokratna tehnična analiza bo vsebovala detaljno analizo Binance Coin (BNB) tedenskega, dnevnega in 4h grafa kot tudi Bitcoin (BTC) tedenskega in dnevnega grafa.

Če bi Binance menjalnica padla, bi to imelo velik vpliv na kriptovalutni trg. Binance je največja kriptovalutna borza na svetu in predstavlja približno 40 % svetovnega obsega trgovanja. Če bi padla, bi to povzročilo kaos na trgu in bi lahko privedlo do zmanjšanja cen kriptovalut.

Tukaj je nekaj možnih posledic, če bi Binance menjalnica padla:

Zmanjšanje cen kriptovalut: Če bi Binance padla, bi to povzročilo povečano ponudbo kriptovalut na trgu, saj bi uporabniki želeli prodati svoje kriptovalute, da bi dobili dostop do svojih sredstev. To bi lahko privedlo do zmanjšanja cen kriptovalut.

Povečanje volatilnosti: Padec Binance bi lahko povzročil povečanje volatilnosti na kriptovalutnem trgu. To bi otežilo trgovanje in bi lahko privedlo do večjih sprememb cen.

Težave pri trgovanju: Če bi Binance padla, bi to lahko povzročilo težave pri trgovanju z kriptovalutami. Uporabniki ne bi mogli dostopati do svojih sredstev ali bi imeli težave z naročili.

Binance je sicer že doživel več napadov, vendar je doslej vedno uspel okrevati. Vendar pa je nemogoče reči, kaj bi se zgodilo, če bi menjalnica padla za daljši čas.

Kriptovalutni trg

BNB je eden najbolj priljubljenih kriptovalutnih žetonov na trgu. Če bi BNB padel pod 200 USD, bi to lahko povzročilo zmanjšanje zaupanja v kriptovalute kot celoto. To bi lahko vodilo do širšega padca cen kriptovalut.

Možne posledice

Tukaj je nekaj možnih posledic, če bi BNB padel pod kritično mejo 200 USD:

- Zmanjšanje zaupanja v Binance: Padec BNB bi lahko zmanjšal zaupanje v Binance in bi lahko vodilo do odliva uporabnikov in sredstev.

- Zmanjšanje obsega trgovanja na Binance: Padec BNB bi lahko zmanjšal obseg trgovanja na Binance in bi lahko poslabšalo likvidnost na trgu.

- Zmanjšanje zaupanja v kriptovalute: Padec BNB bi lahko povzročilo zmanjšanje zaupanja v kriptovalute kot celoto.

- Širši padec cen kriptovalut: Padec BNB bi lahko vodil do širšega padca cen kriptovalut.

Lepo vabljeni k ogledu videa, kjer bomo skupaj poskušali razkriti nadaljne poti #Bitcoin -a in analizirali tudi ostale #kriptovalute.


Lahko mi sledite na...

Facebook:
https://www.facebook.com/Xplicitsi-161423447264667

Twitter:
https://twitter.com/XplicitSi

Patreon:
https://www.patreon.com/XplicitSi

Grafi:
https://tradingview.com/?offer_id=10&aff_id=29747