REC

Ugodnosti za patrone

Če ste strastni trgovci, investitorji in iščete načine, kako izboljšati svojo izkušnjo trgovanja v kripto svetu, ste na pravem mestu! Kot patron ustvarjalca Xplicit boste deležni številnih ugodnosti, ki vam bodo pomagale izboljšati vaše trgovanje, investiranje in izkušnjo v kripto svetu nasploh.

Prva in najbolj očitna ugodnost, ki jo boste imeli kot patron, je dostop do ekskluzivnih vsebin, ki jih ustvarjam. Ustvarjalec Kot lahko vidite že na mojem YouTube kanalu Xplicit, sem znan po svojih natančnih analizah trgov in izjemnih trgovalnih strategijah, ki sem jih razvil skozi leta izkušenj. Kot patron boste imeli dostop do teh strategij in analiz, kar vam bo pomagalo izboljšati svoje trgovanje in povečati vaše dobičke.

Koriščenje Patreon dobroimetja

Poleg tega pa boste kot patron lahko koristili dobroimetje, ki ga boste zbrali preko Patreon.com, na spletni trgovini Xplicit.si. Dobroimetje lahko koristite kot dodatni popust pri nakupu indikatorjev in ostalih trgovalnih izdelkov, ali pa jih celo lahko pridobite brezplačno! To vam bo prihranilo denar in omogočilo, da kupite več trgovalnih izdelkov ali preprosto prihranite.

Pravila so preprosta:

  • če bo vaše dobroimetje presegalo ceno nakupa, bo nakup brezplačen in razlika se bo prenesla na naslednji nakup
  • če dobroimetje ne presega cene nakupa, se le-to upošteva kot dodaten popust na skupno ceno košarice
  • vaše dobroimetje se veča z vsakim mesecem, ko prispevate na Patreonu

Postani patron zdaj in že takoj lahko koristiš svoj prispevek kot dodatni popust! KLIKNI TUKAJ


Vsi prispevki, zbrani preko Patreona se vlagajo naprej v razvoj YouTube kanala Xplicit.