Fibonacci Relative Strength Index Candles (RSI)

Kaj bi lahko bilo bolje od že tako priljubljenega indikatorja kot je RSI? RSI, ki se vam prikazuje direktno na gibanju cene.
Izkoristite prednost pred ostalimi s posebnim Fibonacci Relative Strength Indexom (RSI), ki se vam prikazuje kar na svečkah samega gibanja cene in vam hkrati omogoča napredne nastavitve, več prednastavljenih barvnih maket in s tem tudi več trgovalnih strategij. Indikator za platformo TradingView

Ali ste že slišali za izjemno učinkovit kazalnik, ki vam lahko prinese velike dobičke na trgu? To je RSI, znana kratica za Relative Strength Index. RSI je ena najpomembnejših in najbolj uporabljenih tehničnih analiznih orodij za trgovce, ki si želijo doseči izjemne rezultate.

Zakaj je RSI tako močan? Razlog je v njegovi sposobnosti merjenja hitrosti in sprememb cen vrednostnih papirjev, kripta in ostalih trgov. S pomočjo RSI lahko odkrijete pomembne trende in prepoznate potencialne obrate na trgu. Kako deluje? Kazalnik uporablja matematične izračune, ki temeljijo na zaporedju cen preteklih obdobij.

Posebnosti Fibonacci Relative Strength Index Candles (RSI) indikatorja

Fibonacci RSI je revolucionaren kazalnik, ki izkorišča moč Fibonaccijeve makete in vam omogoča edinstven vpogled v samo gibanje cene in, kar je najpomembneje, prepoznavo trendov. S pomočjo tega indikatorja se boste lahko lažje odločali glede dokupov pri sami formaciji trendov s pomočjo Fibonaccijeve barvne makete, ki obarva same svečke.

Poleg tega imate trgovalci tudi že nastavljeno možnost barvne makete 45/55, ki sodi med eno najbolj priljubljenih trgovanj pri uporabi RSI. Pri tej opciji se vam bodo prikazovale svečke, ki bodo označevale to območje in hkrati nakazovale čas dokupa.

Seveda, ne smemo pozabiti niti na klasično barvno maketo, ki vključuje klasične meje preprodanosti in prekupljenosti. Fibonacci RSI Candles vam tako ponuja več možnosti, da izberete pristop, ki najbolj ustreza vašim trgovalnim potrebam.

Napredne nastavitve

Za razliko od običajnega RSI, vam Fibonacci RSI Candles ponuja ogromno naprednih nastavitev, da si lahko indikator nastavite po želji in glede na lastne potrebe.

Tukaj gre predvsem izpostaviti kombinacijo z drugimi elementi - recimo, če spremljate altcoin in vam pri RSI daje precej lažnih signalov, ga lahko kombinirate z RSI stabilnejšega simbola, recimo Bitcoin. To vam bo omogočalo precejšnje zmanjšanje lažnih signalov brez dodatnega zamika! Vsi namreč vemo, da se lažni signali lahko izločijo s povečanjem dolžine, kar na žalost poveča tudi zamik.

Nastavljate lahko tudi sam prikaz RSI, njegovo dolžino, vir in barvno maketo (omenjeno prej). Sami si lahko prilagajate vse meje (Fibonacci, 45/55, klasične) kot tudi barvno paleto, da bo indikator kar najbolje ustrezal vašim zahtevam.

Najboljše pri tem pa je, da Fibonacci RSI Candles lahko uporabljate na vseh trgih.

Indikatorji nimajo nobene časovne omejitve in so po nakupu neomejeno vaši razen, če se sami odločite, da jih odstranite iz vaše knjižnice priljubljenih indikatorjev.