Asset Rotation Index (ARI)

149,99 €
Dodaj v košarico

Povečajte svoje finančno znanje in izkoristite prednosti informacij denarnega toka na kripto trgu z ARI (Asset Rotation Index). ARI je zelo močno orodje za analizo finančnih trgov, ki vam omogoča, da bolje razumete pretok kapitala in identificirate trende ter morebitne obrate, saj vam dobesedno prikaže mapo pretoka denarja iz ali v posamezne glavne elemente kripto trga (Bitcoin, altcoini ali stablecoini). S tem naprednim indikatorjem boste korak pred ostalimi, saj boste lahko na podlagi podatkov, ki vam jih ponuja, sprejemali bolj informirane odločitve pri trgovanju. Indikator za platformo TradingView

Tok denarja na vaši dlani

Ste že kdaj doživeli trenutek, ko vaš priljubljeni altcoin stagnira, medtem ko Bitcoin doživlja eksplozivno rast? Ali pa ste doživeli padec trga, ki je povlekel vse altcoine, vključno z vašim, in ste komaj dosegli izhodiščno točko. Zdaj pa si predstavljajte, da bi imeli na voljo orodje, ki bi vam natančno pokazalo, kam se preliva denar na kripto trgu. Predstavljamo vam ARI indikator, vašo ključno rešitev za donosno vlaganje.

Z ARI indikatorjem boste dobili neprecenljiv vpogled v tok denarja na kripto trgu. Ne glede na to, ali gre za Bitcoin, altcoine ali stablecoine, ARI vam bo razkril, kam se steka denar in katere kriptovalute so najbolj obetavne za naložbe. Ne dovolite, da vas zaslepijo bleščeče rasti altcoinov. Ko pride čas za Bitcoin, se lahko dobiček poveča eksponentno. Zakaj bi se odrekli tej priložnosti? S pomočjo ARI indikatorja boste lahko sprejeli informirane odločitve in izbrali pravi del kripto trga za največji donos.

Napredne nastavitve

ARI indikator vam prinaša tudi napredne nastavitve, ki jih lahko prilagodite svojim potrebam. Med prikaznimi nastavitvami lahko izbirate kateri pretok želite videti na indikatorju (Bitcoin, altcoin ali stablecoin). Možnost je tudi prikaza trenutnega altcoina, ki ga gledate. Lahko izbirate tudi, če želite prikaz moči trenutnega gibanja cene.

Na voljo imate tudi osnovne nastavitve, kjer lahko urejate dolžino, interval, vključitev volumna in vire. Na voljo imate kar nekaj virov iz gibanja cene:

  • Close (zaključna cena)
  • Open (cena pri odprtju)
  • High (najvišja cena)
  • Low (Najnižja cena)
  • (High Low) / 2
  • (High Low Close) / 3
  • (High Low Close Open) / 4
  • (High Low Close Close) / 4

Da bo vaša izkušnja z ARI indikatorjem popolnoma prilagojena vašemu okusu, lahko nastavite barve, ki vam ustrezajo, in tako ustvarite svoje unikatno trgovalno okolje.

Več trgovalnih načinov

ARI indikator vam prinaša več trgovalnih načinov, da izkoristite vse prednosti kripto trga. Ne omejujte se samo na eno strategijo. Lahko vlagate v elemente, ki so nad linijo 0 medtem ko so ostali pod njo, lahko izkoristite divergenco ali celo razne korelacije (recimo: dobro vemo, da imata Bitcoin in stablecoini negativno korelacijo). Vaše možnosti so neomejene.

Oglejte si, kaj vse vam omogoča ARI


POMEMBNO!

Pomembno je vedeti, da ARI (Asset Rotation Index) deluje izključno za kripto trg.

Indikatorji nimajo nobene časovne omejitve in so po nakupu neomejeno vaši razen, če se sami odločite, da jih odstranite iz vaše knjižnice priljubljenih indikatorjev.